Слідчі відкрили кримінальне провадження через масове отруєння на Тернопільщині
На Тернопільщині за фактом отруєння 10 людей у закладі громадського харчування розпочали кримінальне провадження.
Як повідомили IA ZIK у прес-службі прокуратури області, завершена перевірка ресторану в Борщові, де стався інцидент.
«Встановлено, що 25 травня в закладі харчування районного центру недотримання санітарних норм під час приготування їжі призвело до отруєння 10 осіб», – зазначили у прокуратурі.
Лабораторні дослідження виявили збудник сальмонели у м’ясі курки, яку того дня люди споживали у закладі.
Кримінальне провадження розпочали за ч.1 ст. 325 КК України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).
Санкція статті передбачає штраф, арешт або обмеження волі на термін до 3 років.
Як повідомили IA ZIK у прес-службі прокуратури області, завершена перевірка ресторану в Борщові, де стався інцидент.
«Встановлено, що 25 травня в закладі харчування районного центру недотримання санітарних норм під час приготування їжі призвело до отруєння 10 осіб», – зазначили у прокуратурі.
Лабораторні дослідження виявили збудник сальмонели у м’ясі курки, яку того дня люди споживали у закладі.
Кримінальне провадження розпочали за ч.1 ст. 325 КК України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).
Санкція статті передбачає штраф, арешт або обмеження волі на термін до 3 років.

Post a Comment