Header Ads

Жалюгідний Злодій: Казкова Кар’єра Винника Може Закінчитися Величезною Ганьбою

Вожака вовчиць звинуватили у смертному гріху
Відомого українського виконавця, співака року за версією премії “Золота жар-птиця” Олега Винника звинуватили в плагіаті.
З такими звинуваченнями виступив Едель Лінн, чоловік співачки, поетеси і композитора Лари Мелтемі (Lara Meltemi). Про це пише Рoliteka.
За словами Едель Лінна, Винник краде шматками твори інших авторів та з’єднує їх воєдиною Саме тому, на його думку, у піснях Олега Винника відсутній будь-який сенс.
“Відсутність і логіки, і будь-якого сенсу в його “піснЯх” я зараз поясню. Це аж ніяк не так смішно і необразливо, як може здатися тим, хто не знає, що Винник – самий натуральний злодій. А так як краде обережно, боїться все ж цілком у інших авторів “запозичувати”, то і виходить абракадабра”, – пише в мережі Едель Лінн.
Він стверджує, що Олег Винник – нездара і жалюгідний злодій. На доказ цього Едель Лінн розповів, як Винник “поцупив” у його дружини пісню.
В 2002 році Лара Мелтемі познайомилася в українському посольстві, де вона кілька разів виступала зі своїми піснями, з Винником, який виконував там же кілька народних українських пісень.
У Лари Мелтемі, за словами її чоловіка, на той момент було майже 40 записаних пісень, в тому числі в січні 2001 року вона записала в Києві, у аранжувальника Жана Болотова, свою пісню “Візьми мене в полон!” і відразу ж виступила з нею на фестивалі у Києві в палаці “Україна”, в Берліні в телевізійній програмі та в посольстві України.
Результат пошуку зображень за запитом "лара мелтеми"
Після знайомства з Ларою Мелтемі Винник взяв три її диски, нібито “послухати”. Він розпитував, куди їздить Лара виступати, де записується.
“Вона, як доброзичлива і відкрита людина, поділилася з ним, як музикант з музикантом. Адже ми не припускали, що в нього на думці. Коли він повертав диски, то дуже хвалив пісні і попросив написати йому одну або кілька. Лара відповіла йому, що на замовлення не пише. Більше ми його ні разу не бачили і не цікавилися ним”, – розповів чоловік співачки.
У 2008 році Лара пішла зі сцени на три роки через операцію. Але пісні вона продовжувала писати. У 2011 вона знову вийшла на сцену в Берліні. А в кінці 2012 року їх знайомий адвокат натрапив в інтернеті на пісню з назвою “Візьми мене в полон”, але вже авторства Винника.
“Це наскільки ідіотом потрібно бути, щоб в наш час, коли є інтернет, зважитися на крадіжку, в розрахунку, що ніхто нічого не дізнається? Хоча на своєму сайті Винник підстрахувався і дав своїй “пісні” назву іншу – просто “Полон”. Але Вконтакте, на фейсбуці, в саундклауді і на ютюбі була написана повна назва”, – обурюється Едель Лінн.
Коли з цією претензією Едель і Лара  Коли звернулися на сайт Винника , їм відповів якийсь А. Горбенко, звинуватив у наклепі і пригрозив подати в суд.
А сам Винник в онлайн-інтерв’ю заявив, що нічого не збирається змінювати та ухилився від відповіді на питання журналіста про крадіжку.
“До речі, для цієї ж пісні, “Візьми мене в полон!”, шматок мелодії він вкрав з пісні “Cambodia” відомої англійської співачки 90-х, Kim Wilde”, – додав Едель Лінн.
Крім цього, чоловік Лари Мелтемі наводить багато прикладів, де в піснях Винника виявляються назви, рими, образи та ідеї з пісень дівчини.
“Він весь час говорить про Бога, про совість, випинає натільний хрест. Але це все удавання і розрахунок на дурників, яких, на жаль, чимало в нашому світі”, – підсумував чоловік Лари Мелтемі.
На платформі Blogger.